Free Shipping on ALL Products
camera reviewsbest cameraslens reviewsphotography tipscamera forumvideo toursphotography bookssupport me
It is currently Sat Sep 20, 2014 2:27 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Wed Nov 03, 2010 6:36 am 
I've purchased SZ7 lately , and have since been trying to figure out how to shot 1280*720 under AVCHD lit setting. I've already turned the quality to SH, but still get 720*480 resolutions. Is it related to the SD card? I can shot HD resolution under motion JPEG though, with the same SD card. Motion jpeg supposely has a higher requirement for SD card speed, so this strange problem bothers me.

Anyone with the same issue or an answer?


Top
  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Nov 06, 2010 3:04 pm 
OK. Just want to say that it's my fault not the camera. I confused the resolution in my post-editing software.

ZS7 is a great camera!


Top
  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Nov 07, 2010 8:27 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Tue Nov 08, 2005 3:32 pm
Posts: 9975
Location: Queenstown, New Zealand
Thanks for updating this thread - glad you got it to work!


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  

All words, images, videos and layout, copyright 2005-2012 Gordon Laing. May not be used without permission.
/ How we test / Best Cameras / Advertising / Camera reviews / Supporting Camera Labs

Webdesign by Alphabase IT
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group