Free Shipping on ALL Products
camera reviewsbest cameraslens reviewsphotography tipscamera forumvideo toursphotography bookssupport me
It is currently Tue Oct 21, 2014 10:01 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sat Mar 22, 2008 10:04 pm 
Hello all,
I am having a bit of a problem that is going to make me look very stupid but to save myself more time trying to solve the problem, I decided to leave myself open to ridiclule and give the forum a good laugh and to ask the question.
Ok its probably one of the basice questions and commands on the programe but when I try to use any command other than the Pan or hand tool, the program will not let me select anything on the screen and the pan /hand icon stays engaged.
I have been playing around with photoshop for a while now and this has not happend to me before. It is also happening with me on another editing programme I sometimes use.


Hope that all made sense. Any ideas


Top
  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Mar 23, 2008 12:31 am 
mac or the other one [p.c.]

is it a genuine copy

and are the options ticked at the top of page


Top
  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Apr 11, 2008 9:27 pm 
Hi Big Pix ,

Thanks for replying and I apologise for being so rude as to not answer you but it is a very busy time for me and I only get snatches of time on my pc and less time with photoshop.

I am using windows to run the programme and it is not a copy although I did borrow the programme from someone else so maybe that would effect it.
Sometimes if I change the name of the layer it will start to work properly for me and after a while i have to change the name again as the tool I want to use refuse to show on screen even though it has appear in the task bar? as being in use.

It is highly annoying as sometimes it let me go so far and then just starts to not work for me..

I have changed over to coral paint shop pro x sometimes when adobe lets me down only to find the same thing is happening there.

Any help gratfully accepted


Top
  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Apr 11, 2008 9:33 pm 
....... have a look at your preference settings for the programs....... also having your caps key on affects how some tools work


Top
  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Apr 11, 2008 9:49 pm 
Offline
User avatar

Joined: Fri Jun 01, 2007 12:40 am
Posts: 1330
Location: Scotland
It sounds more like a general pc issue, rather than a program specific problem. Is your computer up to the job? Are all your other programs behaving as they should?

Zorro 8)

_________________
http://zorrofox4.deviantart.com/

Image

Various lenses, SB800 & Manfrotto 190 with 460MG head


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Apr 11, 2008 10:39 pm 
...... maybe not enough memory......


Top
  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Apr 13, 2008 10:15 pm 
Thanks for your help everyone. It is still happening to me but i find if I rename a layer the program works properly for another while until I have to rename again.
Think I will concentrate on getting the shot right with the camera in the first place :D


Top
  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron

All words, images, videos and layout, copyright 2005-2012 Gordon Laing. May not be used without permission.
/ How we test / Best Cameras / Advertising / Camera reviews / Supporting Camera Labs

Webdesign by Alphabase IT
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group