Free Shipping on ALL Products
camera reviewsbest cameraslens reviewsphotography tipscamera forumvideo toursphotography bookssupport me
It is currently Thu Nov 27, 2014 12:20 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sun May 20, 2012 7:14 pm 
Hey all,

So I recently purchased a canon t3i, and I was shooting around with it to start. At first I noticed the buffer number to be a 9 on the right side of the viewfinder. Recently, it has switched to a two, and I cannot figure out why. Also, when I am shooting in Large Jpeg, I can only get those two shots off before it says 'busy' then there is a pause, then another two shots etc. However when I shoot in RAW, the shots come very fast, with no skips at all. Has anyone had this problem or know how to fix it? I am using a class 10 card, and I've tried multiple different modes...


Top
  
 
PostPosted: Sun May 20, 2012 7:26 pm 
Update: Even more confusing, when I switch from L to Raw, the buffer goes UP from 2 to 4.... help?


Top
  
 
PostPosted: Wed May 23, 2012 5:24 am 
Offline

Joined: Mon Jan 18, 2010 3:52 pm
Posts: 2177
Location: The Netherlands
Are you shooting with high sensivities, or have you turned on agressive noise reduction, or is Highlight Tone Priority enabled?

_________________
Ruben

Panasonic DMC-FZ18, Panasonic DMC-FZ28, Canon G5, Canon 350D, Canon 50D + BG-E2N
Tamron 17-50 2.8, Canon EF 70-200mm f/4L USM,
Canon 18-55 II plus lots of Minolta MD/M42 lenses and bodies


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  

All words, images, videos and layout, copyright 2005-2012 Gordon Laing. May not be used without permission.
/ How we test / Best Cameras / Advertising / Camera reviews / Supporting Camera Labs

Webdesign by Alphabase IT
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group