Free Shipping on ALL Products
camera reviewsbest cameraslens reviewsphotography tipscamera forumvideo toursphotography bookssupport me
It is currently Thu Oct 30, 2014 6:27 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Tue Dec 18, 2007 9:55 am 
I have been experiencing an annoying click sound when I operate the G9. I have set the MUTE settings ON, all the theme sounds are disabled. But still I could hear this click sound. Taking an animal shot or so is very difficult cos of this.

Even when I a preview a shot, or delete one this happens. This is the same sound as shutter I guess but I have set the shutter sound to off (X) mode too.

Do you experience this? Please advice.


Top
  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Dec 18, 2007 2:18 pm 
All I could say would be to go into a store that has it and ask to try it out.


Top
  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  

All words, images, videos and layout, copyright 2005-2012 Gordon Laing. May not be used without permission.
/ How we test / Best Cameras / Advertising / Camera reviews / Supporting Camera Labs

Webdesign by Alphabase IT
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group