Free Shipping on ALL Products
camera reviewsbest cameraslens reviewsphotography tipscamera forumvideo toursphotography bookssupport me
It is currently Wed Nov 25, 2015 10:56 am

All times are UTC

Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Wed May 26, 2010 6:13 am 
I bought a Pentax Optio W60 Waterproof Camera in 2008.
Everything worked well until today. As soon as I turn the camera on, it will light up the screen, show the subject, then immediately goes to a black screen.
Even so, if I click the shutter, in the brief moment that the screen is lit, it will take the picture.
I can then go to the review, and see the picture I took, and any others that were on the camera before this happened.
Can anyone tell me what is malfunctioning?
thank you for your help. :?

 Post subject:
PostPosted: Wed May 26, 2010 11:51 am 
User avatar

Joined: Sun May 27, 2007 12:39 pm
Posts: 601
Location: France
Bonjour Jayo,

Is there some power-saving mode activated for this camera :?: Are the batteries ok :?:

I suggest you to
  1. read the user manual very carefully in search for explanations
  2. pay a visit to your dealer and ask for an assessment of the camera
  3. ask for an exchange

Good luck with your new camera :wink:

--- rei_vilo
Pentax K-5 + BG4 + DA* 16-50 + DA* 50-135 + DA* 60-250 + AF-540FGZ

Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  

All words, images, videos and layout, copyright 2005-2012 Gordon Laing. May not be used without permission.
/ How we test / Best Cameras / Advertising / Camera reviews / Supporting Camera Labs

Webdesign by Alphabase IT
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group