Free Shipping on ALL Products
camera reviewsbest cameraslens reviewsphotography tipscamera forumvideo toursphotography bookssupport me
It is currently Sun Dec 21, 2014 9:18 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sat Nov 20, 2010 9:48 pm 
I attached my DSLR A350 to Celestron C90 with an adaptor successfully.
I could see the pic on the camera view finder but when I tried to capture the picture, the following message came out: "No lens attached. Shutter is locked".
Appreciate very much for advise.


Top
  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Nov 20, 2010 9:56 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sun May 25, 2008 12:48 pm
Posts: 8051
Location: UK
From memory, the A350 only works without a native lens if set to manual mode.

_________________
Canon DSLRs: 7D2, 7D1, 5D2, 1D, 600D, 450D full spectrum, 300D IR mod
Lenses: EF 35/2, 85/1.8, 135/2+SF, 28-80 V, 70-300L, 100-400L, TS-E 24/3.5L, MP-E 65, EF-S 10-18, 15-85
3rd party: Zeiss 2/50 makro, Samyang 8mm fisheye, Sigma 50/1.4A, 150 macro, 120-300 f/2.8 OS
Compacts: Sony HX9V, Fuji X100.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Nov 20, 2010 11:42 pm 
Thanks very much for the tip. I set the the Mode to Manual as suggested with Auto Focus.
All I have to do is to wait for a full moon and a clear sky :D


Top
  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  

All words, images, videos and layout, copyright 2005-2012 Gordon Laing. May not be used without permission.
/ How we test / Best Cameras / Advertising / Camera reviews / Supporting Camera Labs

Webdesign by Alphabase IT
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group